Graviditetsmassage | RaskRask.dk

GRAVID MASSAGE

Massage forebygger og afhjælper stress. Du får ro i krop og sjæl ved at massagen påvirker dit nervesystem positivt.

Et af de mest gavnlige tidspunkter for massage kan være under graviditeten. Graviditetsmassage deler mange af fordelene ved regelmæssig massagebehandlinger – at slappe af i spændte muskler, lette ømme områder, forbedre blodcirkulation og mobilitet, og generelt bare få dig til at føle dig bedre tilpas.

At bære en baby inde i din krop ændrer dit tyngdepunkt og sætter en masse stress på din ryg, nakke, mavemuskler, og skuldre. I forbindelse med graviditeten løsnes dine ledbånd også, hvilket gør at dine bækkenled er mindre stabile, ændrer din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. Tilføj den ekstra vægt du bærer, og du vil med garanti opleve både en fysisk og psykisk forløsning ved graviditetsmassage hos RaskRask.

Hos RaskRask er vores professionelle massageterapeuter uddannet i graviditetsmassage, så denne form for behandling er skræddersyet til behovene hos dig som gravid kvinde. Massagen vil foregå med lette tryk for ikke at belaste din krop, og du vil ligge på siden.

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage. Så du er altid i gode hænder.

FIND TIDbullet

Massage kan hjælpe i forbindelse med:

checkStress

checkSøvn

checkRestitution

checkPsykisk Velvære

checkBlodcirkulation

checkAngst

checkMuskelspændinger

checkMuskelsmerter

Hvordan ligger jeg under massagen?
De fleste kvinder finder det ubehageligt at ligge med forsiden nedad lige fra starten af graviditeten på grund af ømme og hævet bryster. På den anden side er det heller ikke en god idé at ligge fladt på ryggen, især efter midten af graviditeten, fordi vægten af din livmoder lægger for meget pres på den vene, der returnerer blod fra dine ben til dit hjerte.

Af disse grunde vælger nogle massører at bruge et speciel bord med udhulede områder og særlige puder til at rumme din mave, så du kan ligge med forsiden nedad. Hos RaskRask benytter vi ikke dette specialbord, da hullet din livmoder ligger over, vil trække nedad og lægge et ekstra pres på din rygsøjle. I stedet vil du ligge på siden, hvilket også giver en bedre adgang til lænden, der ofte er hårdt ramt pga. den ekstra vægt.

Hvornår kan du få en graviditets massage?
Teknisk set kan du modtage massage under hele graviditeten. Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor man anbefaler at du venter, men det vil være en individuel vurdering mellem dig og massøren. Har du fx bækkenløsning, feber eller andre lignende komplikationer, bør du undlade massage indtil du har rådført sig med din læge. Der kan sågar være fordele ved massage så sent som i 8. og 9. måned, da det er med til at afstresse din krop så den bedre kan slappe af og nyde den fantastiske oplevelse.

Er det sikkert at få massage under graviditeten?
Ja, det er generelt helt sikkert at få massage under graviditeten, men er du i tvivl om din specifikke situation, skal du konsultere med din læge.