Ashtanga yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!
100% quality garanteret

Ashtanga yoga

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Hvad er ashtanga yoga?

  Ashtanga yoga er en af de ældste yogaformer, og derfor også en af de mest velkendte. På samme måde som vinyasa yoga er denne yogaform karakteriseret ved at være en meget dynamisk stilart. med et primært fokus på at lave stillingerne i et naturligt flow uden stop undervejs. I ashtanga yoga er der dog altid tale om de samme seks serier af yogastillinger i den samme givne rækkefølge, hvilket står i modsætning til andre lignende yogaformer.

 • Hvad kan ashtanga yoga gøre for dig?

  Denne type yoga er specielt egnet for dig, der gerne vil dyrke en yogaform med konstant bevægelse og hvor sessionerne ligner hinanden. Yogaen har et bredt fokus af områder det berører, og hjælper dig specielt med fokus på dit åndedræt, øvelser med fokus på smidighed og øvelser, hvor balance og styrke er i fokus.

 • Kan jeg dyrke ashtanga yoga?

  Denne stilart er en af dem, der rammer bredest indenfor yoga, og er gavnligt for alle. Det er både beregnet til unge og gamle, kvinder og mænd samt øvede og nybegyndere. Det har også den fordel, at de enkelte stillinger uden problemer kan tilpasses til udøverens aktuelle niveau.

 • Ashtanga yoga i hjemmet eller naturen

  Vores yogalærere kan bestilles til dit hjem eller naturen nær dig. På den måde slipper du for besværet med at finde et nærliggende yogastudie, som har mulighed for at tilbyde dig din foretrukne yogaform, og passer i din kalender. Desuden slipper du også for besværet med at rejse frem og tilbage mellem studiet.

 • Ashtanga yoga på dine vilkår

  Det hele foregår på dine vilkår. Du kan bestille din egen personlige yogalærer, der vil rette sit fulde fokus mod din praksis og udvikling, eller du kan bestille en af vores lærere til gruppe yoga. Her kan du sammen med dine venner eller familie fordybe dig i yogaen, og få en god oplevelse sammen.

 • Spar penge med et forløb

  Denne stilart er specifikt en af dem, der skal dyrkes regelmæssigt, hvis du ønsker at opnå den størst mulige effekt. Ved regelmæssige sessioner oplever du nemlig udviklingen, og a du bliver både stærkere og mere smidig. Derfor vil vi gerne tilbyde muligheden for at fordybe dig ved hjælp af et forløb, hvor du tilmed kan spare penge på hver behandling.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider