Ashtanga yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!

Ashtanga yoga
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Hvad er ashtanga yoga?

Ashtanga yoga er en af de ældste yogaformer, og derfor også en af de mest velkendte. På samme måde som vinyasa yoga er denne yogaform karakteriseret ved at være en meget dynamisk stilart. med et primært fokus på at lave stillingerne i et naturligt flow uden stop undervejs. I ashtanga yoga er der dog altid tale om de samme seks serier af yogastillinger i den samme givne rækkefølge, hvilket står i modsætning til andre lignende yogaformer.

Hvad kan ashtanga yoga gøre for dig?

Denne type yoga er specielt egnet for dig, der gerne vil dyrke en yogaform med konstant bevægelse og hvor sessionerne ligner hinanden. Yogaen har et bredt fokus af områder det berører, og hjælper dig specielt med fokus på dit åndedræt, øvelser med fokus på smidighed og øvelser, hvor balance og styrke er i fokus.

Kan jeg dyrke ashtanga yoga?

Denne stilart er en af dem, der rammer bredest indenfor yoga, og er gavnligt for alle. Det er både beregnet til unge og gamle, kvinder og mænd samt øvede og nybegyndere. Det har også den fordel, at de enkelte stillinger uden problemer kan tilpasses til udøverens aktuelle niveau.

Ashtanga yoga i Danmark
Book Ashtanga yoga

Ashtanga yoga i hjemmet eller naturen

Vores yogalærere kan bestilles til dit hjem eller naturen nær dig. På den måde slipper du for besværet med at finde et nærliggende yogastudie, som har mulighed for at tilbyde dig din foretrukne yogaform, og passer i din kalender. Desuden slipper du også for besværet med at rejse frem og tilbage mellem studiet.

Ashtanga yoga på dine vilkår

Det hele foregår på dine vilkår. Du kan bestille din egen personlige yogalærer, der vil rette sit fulde fokus mod din praksis og udvikling, eller du kan bestille en af vores lærere til gruppe yoga. Her kan du sammen med dine venner eller familie fordybe dig i yogaen, og få en god oplevelse sammen.

Spar penge med et forløb

Denne stilart er specifikt en af dem, der skal dyrkes regelmæssigt, hvis du ønsker at opnå den størst mulige effekt. Ved regelmæssige sessioner oplever du nemlig udviklingen, og a du bliver både stærkere og mere smidig. Derfor vil vi gerne tilbyde muligheden for at fordybe dig ved hjælp af et forløb, hvor du tilmed kan spare penge på hver behandling.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga her