Afspænding og Afslapning i dit hjem | Book en personlig yogalærer
100% quality garanteret

Afspænding & Afslapning

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Kom helt ned i gear

  I en hektisk hverdag, hvor både venner, vovse og Volvoen skal passes, kan det være svært at finde tid til at koble af, og komme ned på jorden. Stressen tager hårdt på både kroppen og sindet, og vi bliver nødt til at komme skavankerne til livs, hvis vi vil genoprette balancen, og komme ovenpå igen.

 • Bliv afstresset

  Yoga er det perfekte værktøj til at opnå en mindre stresset hverdag, og lindre spændingerne på kroppen. Med hjælp fra forskellige udstræk, bevidsthedstræning og åndedrætsøvelser i yogaen, kan du finde roen, og få genopladet batterierne.

 • Prøv restorativ yoga eller yin yoga

  Særlige effektive yogaformer relateret til afspænding og afslapning er restorativ yoga og yin yoga. Begge stilarter foregår i et langsomt tempo, og har deres primære fokus i udstræk og åndedrætsøvelser, der hjælper med at nedsætte stressniveauet. Det er begge meget blide yogaformer, der især bidrager til at genoprette balancen i nervesystemet ved at holde de samme stillinger i lang tid.

 • Spar rejsebesværet

  Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemmere for dig at opnå mere afspænding og afslapning i hverdagen. Derfor tilbyder vi muligheden for at bestille en professionel yogalærer hjem til dig eller i den omkringliggende natur.

 • Afspænding og afslapning på dine vilkår

  På den måde sparer du rejsetiden til og fra yogastudiet, og kan nyde din yoga hjemme i dagligstuen. Du bestemmer selv, om det skal være personlig yoga eller om du ønsker at dele oplevelsen. Det er nemlig også muligt at bestille vores yogalærere til gruppe yoga.

 • Spar penge med et forløb

  At opnå mere afstressning i livet sker ikke over natten. Rom blev ikke bygget op en dag, og det samme er gældende for dit velvære. Langt de fleste har behov for mere end én session til for alvor at komme stresset og skavankerne til livs, og derfor har vi skabt muligheden for at bestille et af vores forløb, hvor du både kan spare penge og dykke ned i din foretrukne stilart.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her