Afspænding og Afslapning i dit hjem | Book en personlig yogalærer

Afspænding & Afslapning

Afspænding & Afslapning

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Kom helt ned i gear

I en hektisk hverdag, hvor både venner, vovse og Volvoen skal passes, kan det være svært at finde tid til at koble af, og komme ned på jorden. Stressen tager hårdt på både kroppen og sindet, og vi bliver nødt til at komme skavankerne til livs, hvis vi vil genoprette balancen, og komme ovenpå igen.

Bliv afstresset

Yoga er det perfekte værktøj til at opnå en mindre stresset hverdag, og lindre spændingerne på kroppen. Med hjælp fra forskellige udstræk, bevidsthedstræning og åndedrætsøvelser i yogaen, kan du finde roen, og få genopladet batterierne.

Prøv restorativ yoga eller yin yoga

Særlige effektive yogaformer relateret til afspænding og afslapning er restorativ yoga og yin yoga. Begge stilarter foregår i et langsomt tempo, og har deres primære fokus i udstræk og åndedrætsøvelser, der hjælper med at nedsætte stressniveauet. Det er begge meget blide yogaformer, der især bidrager til at genoprette balancen i nervesystemet ved at holde de samme stillinger i lang tid.

Afspaending og afslapning i Danmark
Book Afspaending og afslapning

Spar rejsebesværet

Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemmere for dig at opnå mere afspænding og afslapning i hverdagen. Derfor tilbyder vi muligheden for at bestille en professionel yogalærer hjem til dig eller i den omkringliggende natur.

Afspænding og afslapning på dine vilkår

På den måde sparer du rejsetiden til og fra yogastudiet, og kan nyde din yoga hjemme i dagligstuen. Du bestemmer selv, om det skal være personlig yoga eller om du ønsker at dele oplevelsen. Det er nemlig også muligt at bestille vores yogalærere til gruppe yoga.

Spar penge med et forløb

At opnå mere afstressning i livet sker ikke over natten. Rom blev ikke bygget op en dag, og det samme er gældende for dit velvære. Langt de fleste har behov for mere end én session til for alvor at komme stresset og skavankerne til livs, og derfor har vi skabt muligheden for at bestille et af vores forløb, hvor du både kan spare penge og dykke ned i din foretrukne stilart.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga her